dilluns, 27 de febrer del 2012

Canelons d'albergínia

La iaia que esta setmana cumpleix 90 anyets, casi res! continua cuinant com sempre de bé. Avui ens ha preparat una llanda de canelons d'albergínia, sap que ens encanten!
Vull tenir al meu blog de cuina les seves receptes perqué es quedin inmortalitzades i les puguem gaudir sempre.

En aquests ingredients van sortir 30 canelons

Ingredients
- 2 cuixes de pollastre
- 300g de magre de tocino
- 1 tomaca de penjar
- 1 ceba mitjana
- 2 pastanagues mitjanes
- 1 fulleta de llorer
- 2 dents d'alls
- Una copeta de vi del barrilet (per cuinar)
- Sal, oli i pebre negre en gra
- 2 albergínies molt grans
- Formatge ratllat per gratinar

Ingredient per la salsa
- Tomàquets madurs
- 1 ceba
- 1 primentó roig
- Oli, sal i sucre

Procediment
- Possar en una cassola de terra la carn del rostit i les verdures.
- Un cop tenim fet el rostit el triturem amb la picadora, i fem la pasta dels canelons.
Mireu aquest enllaç: Canelons
- Un cop tenim la pasta feta, tallem l'albergínia verticalment a làmines fines i les posem en aigua i sal, per que no s'oxiden.
- Sequem les llesques d'albergínia de l'excés d'aigua amb paper absorvent i les fregim.
- Un cop surten de la paella les tornem a possar damunt de paper absorvent per eliminar l'excés d'oli.
- Estirem les llesques d'albergínia i li possem una cullerada sopera de pasta de caneló a sobre i ho emboliquem formant el caneló.
- Possem els canelons en una llanda i per damunt la salsa de tomaca i el formatge ratllat.
- Els possem al forn en funció grill, fins que es gratinen.

Per la salsa de tomàquet:
- En una paella possem un bon xorret d'oli d'oliva i sofregim la ceba i el pebrot roig, tallat tot ben petit. Un cop ho tenim enrrossit li afegim el tomàquet tallat petit i amb pell. Ho rectifiquem de sal i una mica de sucre per si té molta acidessa, i ho deixem coure fins que no quedi l'aigua de la tomaca.
- Un cop tenim el sofregit el passem per passapurés.

Els teniu que probar, us agradaran segur!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada