dimarts, 13 de novembre del 2012

Tords fregits

Continuem amb receptes de caça. Els caçadors de casa avui ens han portat una dotzena de tords! per mi els reis de la caça d'aquesta zona. Feia anys que no menjava aquest plat,  clàssic i antic, l'he vist fer a la iaia de tota la vida.
A mi personalment m'encanten a la paella encara que no sempre en tinc per posar-ne, o a l'olla que fem a Ulldecona, però si vos he de posar una recepta de tords, per mi no n'hi ha cap de millor que fregits en tomaca de penjar i una cabessa d'alls.
Així que aquí vos deixo una manera simple i clàssica, on no deixareu ni els ossets!
                                                                  
Ingredients   
- 4 tords                  
- 2 tomaques de penjar
- 1 cabessa d'alls
- Sal i oli

Procediment
- Pelar i rentar els tords.
- Salar els tords i obrir-los per la meitat, verticalment.
- En una paella posar un bon xorro d'oli. Un cop tenim l'oli calent incorporem els tords oberts per la meitat i la cabessa d'alls sencera.
- A mitja cocció incorporem les tomaques de penjar obertes per la meitat i rectifiquem de sal.
- Un cop ho tenim tot ben fregidet, prepareu un bon pa i a sucar!



Ingredients
Fregir els tords





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada