A mi personalment m'encanten a la paella encara que no sempre en tinc per posar-ne, o a l'olla que fem a Ulldecona, però si vos he de posar una recepta de tords, per mi no n'hi ha cap de millor que fregits en tomaca de penjar i una cabessa d'alls.
Així que aquí vos deixo una manera simple i clàssica, on no deixareu ni els ossets!
Ingredients
- 4 tords
- 2 tomaques de penjar
- 1 cabessa d'alls
- Sal i oli
Procediment
- Pelar i rentar els tords.
- Salar els tords i obrir-los per la meitat, verticalment.
- En una paella posar un bon xorro d'oli. Un cop tenim l'oli calent incorporem els tords oberts per la meitat i la cabessa d'alls sencera.
- A mitja cocció incorporem les tomaques de penjar obertes per la meitat i rectifiquem de sal.
- Un cop ho tenim tot ben fregidet, prepareu un bon pa i a sucar!
Ingredients |
Fregir els tords |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada