dilluns, 22 d’abril del 2013

Galetes Linzer

Un dels dolços preferits per a mi són les galetes. Buscant una recepta de galetes per al bateig de Joanna, vaig trobar aquestes i em van encantar!
                                             

Ingredients
- 125g de mantega
- 125g de sucre
- 155g de farina
- 155g d'amela molta
- 1 rovell d'ou gran
- Ratlladura de llimona
- 1 polsim de canyella
- 1 pessic de sal
- Melmelada al gust o xocolate
- Sucre glass

Procediment
- Batre la mantega fins aconseguir una textura suau i llavors incorporem el sucre, jo el proper cop el posaré molt, ja que costa bastant a que es desfaci.
- Un cop tenim la mantega i el sucre ben homogeni incorporem el rovell de l'ou i continuem batent.
- A continuació incorporem l'ametlla molta, i la ratlladura de la llimona.
- Tamitzem en un bol apart la farina, la sal i la canyella i ho anem incorporant poc a poc a la massa.
- Un cop tenim la pasta feta la dividim en dos i l'emboliquem amb paper de film i la deixem reposar a la nevera mínim un hora, perquè agafi consistència.
- Precalentar el forn a 180ºC.
- Estirar la massa amb l'ajuda d'un corró i tallem les galetes amb els motlles.
- Per fer les de la part de sobre fem el mateix i amb un motlle més petit li fem un foradet.
- Un cop tenim les galetes fredes li posem la melmelada i la meitat de sobre li posem sucre glass.







2 comentaris:

  1. Quina cucada, Gisela! M'encanten! I aquest color brillant que agafen és fantàstic! Petons

    ResponElimina
  2. són molt maques, i és fantàstic que es pugui afegir melmelada!!

    ResponElimina