dimecres, 19 d’agost del 2015

Salata de vinete/ amanida d'albergínies

Aquesta amanida d'origen romanes, o això penso ja que ens la va fer una amiga romanesa en un sopar, és molt senzilla i resultona.
Jo més que amanida la tinc com a salsa per a dipejar, ja que és ideal per sucar en uns bastonets de pa o uns "doritos", o per acompanyar uns frankfurts o unes burguers.
Me la guardo dins dels preferits de salses per dipejar junt amb el guacamole, humus i el tzatziki!!!

Ingredients
- 2 albergínies torrades al forn
- 1/2 ceba tendra
- Maionesa
- Mostassa (una culleradeta de café, opcional)
- Sal i pebre

Procediment
- Coure les albergínies senceres amb pell al forn a 150ºC fins que estiguin toves.
- Un cop tenim les albergínies fredes les pelem i les trossejem amb l'ajuda d'un ganivet.
- Tallem la ceba tendra el més petita possible, i la mesclem amb el puré d'albergínia, rectifiquem de sal i pebre.
- Anem afegit maionesa i la mostassa al gust fins que quedi una pasta amb una bona consistència.




INGREDIENTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada