divendres, 26 de gener de 2018

Joanna 4 anys_ Pastís de Minie




Aquest any tocava tematica de Minie, cada any els meus fills m'ho posen més difícil però per les super mamis no hi ha res impossible, jejejeje.....
Aquest biscuit es el de vainilla que he fet més cops i dona molta consistència per fer un pastís cobert de fondant, amb una crema de xocolata de color rosa a conjunt de la cobertura.
Fàcil i sencill encara que laboriós ja que cada pis de la tarta son dos biscuits per tant 4 enfornades.



Ingredients per al bescuit
350g de farina
250g de sucre
150g de mantega
3 ous
15g royal
200ml de llet sencera
1,5c petita d'aroma de vainilla

Procediment
- Batre amb l'ajuda de les baretes elèctiruqes la mantequilla i el sucre fins que blanquejen
- Incorporar els ous un a un sense deixar de batre
- Un cop tenim la mescla homogènea incorporem la farina amb el royal que hem tamitzat prèviament i ho intercalem amb la llet que hem barrejat en la vainilla.

Un cop tenim els bescuits fets els deixem refredar i els tallem la part de sobre per deixar-los ben rectes. Cada bescuit el partim amb tres.

Ingredients per la crema per farcir de xocolata blanc amb thermomix
- 3 ous petits o 2 grans
- 500ml de llet sencera
- 100g de xocolate blanc per fundir nestlé postres
- 40g de maicena
- 75g de sucre
- Colorant vermell

Procediment
- Incorporar el xocolate i rallar-lo 8-9 segons en vel progresiva de 5-7
- Sense treure el xocolate de la maquina posem la resta d'ingredients i programem: 90ºC, vel 4 , 7 min.
- Un cop passat el temps tenim la crema llesta, abans de treure-la de la maquina li afegim dos gotetes de colorant vermell fins aconseguir el color desitjat i mesclem vel4 30 segons.
La retirem de la maquina i la posem en un bol per a que es refredi tapada amb paper de film perqué no faci crosta la crema ja que es molt semblant a la crema pastelera i amb el contacte de l'aire fan una petita crosta per sobre.

Un cop tenim el farcit i els biscuits fets sols falta fer un almíbar, aquest tipo de biscuit jo aconsello mullar-lo ja que queda molt estopenc.

Per fer l'almibar es posa la mateixa quantiat d'aigua que de sucre en un bol i es porta a ebullició, es pot aromatitzar amb una rama de canyella o una pela de taronja o llimona o algun licor, en aquet cas li vaig possar una mica de essència de vainilla com el biscuit.

Per la cobertura de buttercream
- 200g de mantega
- 200g de sucre glass

Procediment Buttercream
- Pesem el sucre previament i retirem. Posem la mariposa al got i la mantega a temperatura ambient
batre20 segons a vel 3.5
- A continuació sense programar temps incorporem el sucre a vel2.


Per al montatge
-








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada